Jenaspel

Speel je mee?

Marktplaats

Wie kent het niet? Het is een geweldige plek om in mijn geval, tijdens de herfstvakantie  op zoek te gaan naar nieuwe materialen. Ik tikte het woord ‘magneten’ in en kwam de volgende advertentie tegen:

Staaf magneten in vrolijke kleurtjes.
Conditie :gebruikt.
Type : overige typen.
Beschrijving
Allerlei staafmagneten in verschillende maten en kleuren. Leuk om figuren van te maken of te gebruiken op een planbord/white board.

magneetstaven       magneetstaven in verschillende kleuren

20151019_190141542_iOSIk zoek altijd eerst contact via de mail met de aanbieder en meld aan Ingrid in dit geval, dat het voor een school is en vraag haar tevens wat ze er voor wil hebben. Tot mijn grote verbazing krijg ik dit antwoord terug: ‘Ik wil ze je geven en op welke school werk je?’
Ondertussen zijn we twee mailtjes verder en haar man komt ze naar Schagen brengen.
Zo besef je dat als je iets onderneemt als groepsleider en je richting de aanbieder  ook aangeeft waarvoor je de materialen wilt gaan inzetten , er van dit soort gouden momenten voorbij kunnen komen. Zo krijgt de magneethoek steeds meer inhoud en betekenis voor de kinderen. Hier komen ook de bakjes met vormen, letters en cijfers in , voorzien van magneetjes, die ik in de kringloopwinkel tegen gekomen ben. Voor in totaal € 4,50 voel ik mij een echte spekkoper.

Reacties zijn gesloten.